søndag 22. juli 2012

Og så var ferien over...

Noen dager siden siste innlegg nå, men været har ikke spilt helt på lag den siste uka samtidig som ferien nærmet seg slutten med stormskritt - så det ble litt hektisk mot slutten..

Flere regnværsdager og til dels store nedbørsmengder satte en stopper for videre arbeider på taket, men vi fikk da gjort en del annet utvendig som etterarbeid med utskjøting av taktro i gavler, vindtetting, ettermontere kledning over elementskjøter, vannbord over noen av vinduene etc.

Den normalt så fredfulle Skallvasselva temmelig flomstor etter regnet som laget 50-årsflom i Indre Troms
Rago med "plasttak" fra Biltema..
(årsaken til at den ene veggen står ubehandlet er at kledningen her var montert skjevt, så den må tas av og legges på nytt)

Men så fikk vi en dag med oppholdsvær, så da rakk vi å legge shingel på halve taket + begynne på andre halvdel - før regnet igjen kom og stoppet oss..
Siste feriedag ble brukt til sikring av presenninger på taket, montering av solfanger og opprydding på byggeplass og losseplass..


Solfanger fra ScanHeat.dk montert! - så får vi satse på noen soldager så bygget tørker.. :-)Isolasjon tar plass

Mye arbeid igjen ennå, men vi satser på at værgudene er med oss ihvertfall noen av de langhelgene som er planlagt tilbragt på Tussebakk utover ettersommeren og høsten! - Syns da vi har vært flinke tross alt, for fire uker siden var det bare et stort hull her med pillarer i! :-)

1 kommentar: